2011. július 26., kedd

Henry J. meery 2,5 kasztrált és Odette 2,5 év jó kezekben van

Henry J. meery 2,5 kasztrált és Odette 2,5 év jó kezekben van:
Szeretném átadni a Henry és a Odett egy igazán szép otthon. Henry a kecske, és 2,5 éves. Odette az a lány, és még 2,5 év. Henry már ivartalanított. Mindketten jól karbantartott és egészséges fogak, nincs mélyharapás és friss vágott körmök. Nekik van egy fényes szőrzet és fényes szemmel. Ezek az egészséges és mi két elkényeztetett. Így, mint 2-szer egy nap, sárgarépa, alma, szőlő, és még ez is friss. Jó eszik szénát Henry nagyon.
Henry a szelíd és nagyon kíváncsi. Odette egy kicsit félénk az elején, és ha nem megijeszteni, akkor lesz is.
Ön egy kutya és gyerek él.
Itt van két ketrec 1,2 m széles és 60 cm mély. 2 kis parasztház a hegymászó rámpa és egy új házat, ahol mindkét gr0ßes mint cuddling együtt. Két széna állványok és még széna és Stoh, az élelmiszer és az új zsák pellet, hogy töltse ki a ketreceket. Tudod, hogy a ketrecek (beltéri Plastigen a bárok), és minden más, mert akkor hajtsa fel az oldalak külön-külön. Két palack és egy nagy tál étel is szerepel. Van is egy fut a fém mintegy 2 méter x 2 méter ki az egyiket. A fémből készült, és összecsukható. Persze az, hogy nyitott felfelé és kifelé. Könnyen beállítható és eltette megint. Ezen kívül van egy gyermek pavilon két oldalán készül még 1 A, és véd az eső és a szél. A két már ismert belül és kívül egyaránt.
Adok a pavilon, tudja slide össze könnyen.
Tehát egy komplett alapfelszerelés.
Van Henry és Odette nagyon sok és engedje el csak azért, mert vesszük a macskák, hogy anyám, aki jön haza.
Kérjük, ne felejtse, hogy a tengerimalacok nem játékok, és még egy hónap, sok gyümölccsel, tiszta ketrecek, és nem akarja utánozni klub az alagsorban.
A rozetták két tengerimalac, rövid szőrzet sima, fehér, barna.
Ár: 60 EUR